Bliv en del af Litterære Terapisaloner – vi starter snart!

Litterære Terapisaloner er for dig, der drømmer om at forene glæden ved at læse litteratur med lysten til at arbejde terapeutisk med dig selv i et inspirerende og omsorgfuldt kvindefællesskab. Vi starter 5. september og har stadig et par ledige pladser <3

Efter en dejlig sommerferie med pluk-selv jordbær, strandture og regnsvejrs-hygge glæder vi os til at gå et efterår i møde, hvor vi afholder femte omgang af Litterære Terapisaloner med emnet kvindeliv.   
     Vi var så heldige, at det trods corona-restriktioner lykkedes at få afholdt saloner op til sommerferien. Det var fantastisk at være tilbage i det varme og inspirerende kvindefællesskab, og vi kunne tydeligt mærke, at vi alle havde længtes efter nærvær og fælles fordybelse i bøgerne. Nu er det femte gang, vi skal afholde Litterære Terapisaloner, og hver gang vi har afsluttet en gruppe, er vi blevet overvældede over at se, hvor stærkt et bånd, der opstår mellem kvinderne.

“Det er ligesom at have været til yoga, når man har været til Litterære Terapisaloner. Man er helt afslappet og har ro i sindet.”

“Vi kommer og deler svære ting og svære følelser, og jeg føler mig altid beriget og lidt lettere når jeg går herfra.”

Kvindefællesskab - Litterære Terapisaloner

Det er derfor en stor glæde for os, at det også er muligt at afholde saloner i efteråret. Vi sammensætter en gruppe på seks kvinder i alderen 25+, der over otte gange læser seks udvalgte værker og bruger dem som afsæt for terapeutiske samtaler, der faciliteres af en litterat og en psykolog. Hvis du ikke allerede kender til Litterære Terapisaloner, kan du læse meget mere her.
     Vi har allerede flere tilmeldte, så skynd dig – vi glæder os til også at byde dig velkommen!

De bedste hilsener,

Elena & Cecilie

Dato og tid
Søndag d. 05.09.21 Søndag d. 19.09.21 Søndag d. 03.10.21 Søndag d. 17.10.21 Søndag d. 31.10.21 Søndag d. 14.11.21 Søndag d. 28.11.21 Søndag d. 05.12.21

Kl. 11.00-13.30

Tilmelding sker ved at skrive en kort besked om dig selv til Elena@Litteraturhuset.dk, hvorefter du vil høre mere fra os.

Betaling
Mobilepay (27346102)
Merkur Bank. Reg nr.: 8401. Konto nr.: 0005366507

Pris: 4500.- for 8 gange (4000.- for studerende, pensionerede og ledige)

Sted: Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182, Vanløse

Kontakt:Elena@Litteraturhuset.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.