Litterære terapisaloner

Er du også litteraturentusiast? Og synes du det kunne være spændende at blive en del af et fællesskab, hvor vi har bøger og vores egne livsnarrativer i fokus? Er du nysgerrig på dig selv, andre og samfundet, og kunne du tænke dig at blive klogere på alle tre dele?

Litterære terapisaloner er for dig som elsker bøger og ønsker at udvikle dig gennem et trygt og varmt litterært fællesskab. Èn gang om måneden i 2-3 timer samles vi 7 personer og drøfter en bestemt bog, som vi forinden har læst hver for sig. Vi snakker om det der rør os, det vi kan relatere til og det som betyder noget, mens vi diskuterer, reflekterer og læser vigtige brudstykker op. Bøgerne bruger vi dermed som springbræt til diskussion, hvor vi bliver klogere på os selv, teksten og hinanden.

Det er deltagerne der former salonerne og udbyttet, hvorfor alle deltagere er engagerede, læser den udvalgte bog til hvert møde og er indstillet på at diskutere og give af sig selv. For at skabe mest muligt sammenhold og udviklingspotentiale, har deltagerne noget tilfælles. Oftest er man jævnaldrende men det kan også være, at man har et bestemt fokus. Eksempelvis kan det være en gruppe, som ønsker at forstå sig bedre på parforhold, relationer generelt eller noget helt tredje.

Salonerne er guidet af en psykolog og en litterat, som sørger for rammerne, trygheden og inspirationen.

Den første litterære terapisalon åbner i København 2018, og har kvindeliv som fokus.

Har det vakt din interesse, ønsker du at bidrage eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Kontakt@Litteraturhuset.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Modtag nyheder om de litterære terapisaloner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *