Litterære terapisaloner

Elsker du også bøger? Er du nysgerrig på dig selv, andre og samfundet, og kunne du tænke dig at blive klogere på alle tre dele?

Litterære terapisaloner er for dig som elsker bøger og ønsker at udvikle dig gennem et trygt og varmt litterært fællesskab. Over 8 gange samles vi 7 mennesker + 2 facilitatorer og drøfter en udvalgt bog, som vi forinden har læst hver for sig. Vi snakker om dét der rør os, det vi kan relatere til og det som betyder noget, mens vi diskuterer, reflekterer og læser vigtige brudstykker op. Bøgerne bruger vi, som springbræt til diskussion, hvor vi bliver klogere på os selv, bogen og hinanden.

Det er deltagerne der former salonerne og udbyttet, hvorfor alle deltagere er engagerede, læser bøgerne og er indstillet på at diskutere og give af sig selv. Salonerne er guidet af en psykolog og en litterat, som sørger for rammerne, trygheden og inspiration. 


LITTERÆRE TERAPISALONER –  KVINDELIV 2.0


Fra september 2018 kører vi en ny omgang Litterære Terapisaloner. Overemnet er kvindeliv, og vi vil komme ind på emner som relationer, feminisme, at forstå sig selv, kvindefællesskab, ensomhed, kønsroller og meget mere. Bøgerne er på forhånd udvalgt og udlånes til gruppens deltagere i hele perioden.

Vi inviterer dig, som er kvinde og 25+. Du har lyst til at engagere dig i de Litterære Terapisaloner og være medskaber af et varmt kvindefællesskab. Man har så vidt muligt en åben tilgang til både værkerne, hinanden og de følelser, historier og erfaringer, der åbnes op for undervejs. Vi sammensætter en fast gruppe skønne kvinder, som er klar til at blive en del af hinandens liv.

Inkluderet i prisen er 8 omgange litterære terapisaloner, inkl. introdag (introduktion, fælles rammesætning og rysten-sammen) og afslutning (opsummering, hygge, evaluering og afsked). Udlån af 7-8 spændende bøger. Tilstedeværelse og guidning af en psykolog og en litterat. Snacks, te og kaffe.

Prisen er 2400,- (2000,- for studerende samt ledige). Det kan betales i rater, hvis dette ønskes.

Datoerne er:
torsdag d. 13. september
søndag d. 23. september
fredag d. 5. oktober
tirsdag d. 16. oktober
torsdag d. 25. oktober
torsdag 8. november
søndag d. 18. november
fredag d. 23. november

Alle gangene varer 2,5t. fra kl. 18.00-20.30.

Adresse: Vi skal være i det dejligste lokale i Den Grønne Dal (Godthåbsvej 182). Det ligger et stenkast fra Frederiksberg og Grøndal St. Bus 2A  kører direkte til stedet.

Tilmelding senest d. 7. september: Du skriver en kort besked om dig selv og hvorfor du ønsker at være med, til Kontakt@Litteraturhuset.dk. Deltagergebyret overføres til mobilepay (27346102) eller Danske Bank. Reg nr.: 4160. Konto nr.: 4160105984.
Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til at blive en del af et varmt og inspirerende kvindefællesskab. Ved spørgsmål skriv da til: Kontakt@Litteraturhuset.dk


LITTERÆRE TERAPISALONER – KVINDELIV VOL.3

Til januar kører vi tredje omgang Litterære terapisaloner. Hvis du er interesseret i at blive kontaktet, når vi har mere info, så skriv til Kontakt@litteraturhuset.dk med emnet Kvindeliv vol. 3 – venteliste.


De litterære terapisaloner er for mennesker, som kan arbejde ansvarsfuldt med sig selv i en gruppe. Hvis dit egentlige behov er ren terapi, så opfordrer vi til at du opsøger det. Du er velkommen til at kontakte Elena@Litteraturhuset.dk hvis du er i tvivl, eller ønsker hjælp til at finde en psykolog til individuel terapi.

 

Et stort tak til de fantastiske sponsorer som støtter med

bøger og andet til Litteraturhusets Litterære Terapisaloner – Kvindeliv .

Modtag nyheder om de litterære terapisaloner





4 tanker om “Litterære terapisaloner”

  1. Hej Iben
   Ja, det bliver så spændende! 🙂
   Vi har endnu ikke fundet datoer, men regner med at få dem på plads på onsdag. Skriv dig endelig op til vores nyhedsbrev, hvis du ikke allerede har gjort det. Så får du besked om datoerne automatisk 🙂

   God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.