Vind 1000kr til Plusbog.dk

Indlægget er lavet i samarbejde med Plusbog.dk

Så nærmer vi os datoen for Litteraturhusets ankomst af dets første minibogorm, og det betyder at bøgerne så småt er begyndt at blive skiftet ud med stofbleer og babydrømme. Jeg har svært ved at forestille mig, at bøgerne får en særlig lang pause fra mit selskab, men kan samtidig heller ikke fortælle præcis hvornår jeg er tilbage. Uanset, vil Litteraturhusets anden boganmelder, Fanny, stadig stå til tjeneste og levere spændende boganmeldelser, som altid. Jeg ved, hvilke bøger der bliver anmeldt som de næste og I kan godt glæde jer!

Men det skal ikke være de sidste ord fra mig, før min lille pause. I samarbejde med Plusbog.dk udlodder jeg nemlig ikke mindre end et gavekort på 1000,- til Plusbog.dk. Plusbog sælger en masse gode bøger, også nogle der kan være svære at få fat i andre steder, de har hurtig levering og gode priser. Og det skriver jeg ikke fordi jeg har lavet det her samarbejde med dem. Det er den anden vej rundt – Jeg har lavet et samarbejde med dem, grundet de faktorer. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er så heldig også at få et lille gavekort af dem i den forbindelse. Men hvad tænker jeg så at bruge mit gavekort på? Måske du kan finde noget inspiration fra min liste, hvis du skulle være så heldig selv at vinde gavekortet. Læs nederst i indlægget om, hvordan du deltager i konkurrencen om gavekortet.

 

The Left Hand of Darkness af Ursula Le Guin

Jeg har kigget langt efter Ursula Le Guins skriverier, og særligt The Left Hand of Darkness lyder fantastisk. Den blev udgivet i 1969 og er den første bog i kategorien feminist science fiction. Gennem scifi briller undersøges effekten af seksualitetens og kønnets effekt på kultur og samfund. Bogen vandt med det samme popularitet og var med til at placere Le Guin solidt på den litterære scene, med flere priser. Den skal jeg afgjort have.

Få fat i The Left Hand of Darkness her

 

The Art of Fantasy, Sci-Fi and Steampunk af Hiroshi Unno

I forrige indlæg skrev jeg om Stephen Kings On Writing samt Jeff Vandermeers Wonderbook. Særligt sidstnævnte synes jeg er helt fantastisk og der skulle da heller ikke meget til på instagram, før andre kunne se ideen i at erhverve sig den flotte bog. En anden bog, som har vilde illustrationer inden for scifi, steampunk og fantasiverdenen er The Art of Fantasy, Sci-fi and Steampunk af Hiroshi Unno. Her får man ikke mindre end 360 sider med bl.a. japanske og europæiske vintagebilleder. Mere nørdet bliver det ikke. Jeg ser frem til at bladre i bogen, opdage detaljer og få pustet liv til fantasien og ideerne.

Køb bogen her.

 

Predator’s Gold af Philip Reeve

Som jeg har afsløret tidligere, har jeg ingen guilty pleasures inden for TV, men jeg har fået én af slagsen indenfor den litterære verden. Jeg er blevet grebet af Mortal Engines serien og 1’eren slugte jeg med stor velbehag. Derfor skal jeg uden tvivl fortsætte min rejse med Tom samt Hester og have fat i 2’eren, Predator’s Gold. Mortal Engines går under genren Young Adult. Det er en genre jeg ikke gør mig i normalt, men denne serie kan alligevel noget for mig. Den er ligeså let læst, som den er god underholdning, og jeg kan forestille mig, at den særligt bliver en god bog i forbindelse med søvnløse nætter og ammehjerne.

Læs mere om Predator’s Gold og køb den her

 

Blækfrit sæt til hånd- og fodaftryk af Prik & Streg

Plusbog.dk sælger også andre ting end bøger. Udover hobbyartikler, spil og oplevelser stødte jeg på dette fine fod- og håndaftryk. Egentligt synes jeg godt sådan noget kan blive lidt for mainstream og fremstå som endnu én af de ting forældre kan købe/gøre, for at føle sig som gode nok forældre. Men, når jeg først står med mit barn og får lavet et lille nuttet aftryk til minde, så fosser tårerne sikkert ud og jeg vil nok alligevel være glad for at jeg gjorde det.

Find aftrykssættet her

Andre forslag

Ovenstående bøger og ting får jeg tilsendt snart. Hvis du hellere vil finde inspiration til, hvad du kan bruge et 1000 kroners gavekort til hos Plusbog, i allerede anbefalede værker, så anbefaler jeg dig at kigge Litteraturhusets tidligere boganmeldelser igennem. Sammen med Plusbogs grafiker, har vi kommet nogle af mine litterære favoritter på billedet. Jeg har anmeldt nogle af dem, og anmeldelserne kan findes her:

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe

Agathe af Anne Cathrine Bomann

Vegetaren af Han Kang

Tjenerindens Fortæling af Margaret Atwood

Wonderbook af Jeff Vandermeer

 

Sådan deltager man i lodtrækningen om gavekortet

For at deltage, skal du:

– Følge @Plusbog.dk samt @Litteraturhusetdk på Instagram

– Like posten på Instagram samt skrive en hilsen

– Evt. Få et ekstra lod ved at skrive en hilsen på dette indlæg herinde

– Evt. Få et ekstra lov ved at dele konkurrencen via story eller post på Instagram (Husk at tagge mig)

Vinderen trækkes d. 26. april kl. 13 og annonceres på Instagram. Alle med dansk bopæl kan deltage. Konkurrencen er hverken associeret med Facebook, Instagram eller andre end Plusbog.dk

16 tanker om “Vind 1000kr til Plusbog.dk”

 1. Rigtig god påske og god barsel. Lækker præmie, som jeg drømmer om at blive den heldige vinder af.

 2. Åha krydser mine små fingre for at vinde dette gavekort! <3 jeg har simpelthen så mange bogønsker for tiden, og tyve af dem står allerede på min ønskeliste. Bøger er én af de få gaver, man altid vinder med hos mig.
  Tror jeg ville købe Virginia Woolfs "En forfatters dagbog" og Knausgårds årstider-serie.

  Kh. Line

 3. Det ville være den perfekte start på påskeferien, at kunne bestille lækkerier fra plusbog til mange hyggelig timer alene med bogen eller med højtlæsning for mine fem unger ❤️❤️❤️

 4. Bøgerne bliver skiftet ud for en stund men det bliver med noget bedre. Elsker man at læse finder man altid tid til at læse.

  Held og lykke med det hele og tak for en skøn konkurrence.

  Kh

  Sanne/ lovecandyprettymuch

 5. Uhh det var da en fantastisk måde at sparke din barsel i gang på! Det er lige min kop te! Jeg vil slet ikke have problemer med at finde bøger til 1000 kr! Jeg har en anelang ønskeliste da familien ikke er så glade for at give bøger i gave som jeg kunne ønske. Ikke lige til mig, men den der japanske steampunk bog med smukke illustrationer tror jeg helt sikkert vil være en for min svigerinde! Hun elsker at japansk. Så tak for inspirationen.

 6. Stort tillykke med minibogormen
  Dejligt at du vil ske ud af glæden til bøger, både til den lille ny og en af os

 7. Lækker give-away. Tænk sig at have 1000,00 kr bare til bøger shop-amok . Og nyd nu den kommende tid med den bette bogorm, de bliver hurtig alt for store.

 8. Åh, jeg vil elske at vinde, så jeg kan få fat i Atwoods bøger ❤️ Hun er en forfatter, som jeg stadig har til gode at opleve litteratur fra

 9. Bliver helt svimmel på den gode måde ved tanken om 1000 kr til bøger!!! Krydser alt jeg har både for mig og også for dig og din minibogorm.

 10. Super lækker giveaway Jeg krydser alt for at blive den heldige vinder så der kan komme lidt nyt på bogreolen og på brætspilsreolen

  Jeg ønsker dig alt godt med den lille ny bogorm, stofbleer og babydrømme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.