ÅBENT FOR TILMELDING: Litterære terapisaloner – kvindeliv vol. 2

Det er med kæmpe stor glæde, at vi nu kan annoncere *trommehvirvel*, at vi åbner for et nyt hold Litterære terapisaloner – kvindeliv!

Vi har netop afsluttet første omgang af Litterære Terapisaloner, som var en større succes, end vi havde turde håbe. Deltagerne har følt sig empoweredt og har udtrykt stor glæde ved at have været del af et kvindefællesskab, hvor der var rum og tid til fordybelse, fællesskab samt selvudvikling. Som en deltager sagde den sidste gang; “Det er vildt det kan lade sig gøre. Det giver så meget mening”. Og vi kan kun være enige. Vi har også selv nydt forløbet og lært en masse undervejs.

Nu glæder vi os meget til at starte en ny gruppe op, og denne gang med aldersgruppen 25+. Vi åbner op for aldersgruppen fordi vi erfarede, at det kan noget helt særligt at være forskellige aldre. Vi kan lære af hinanden, blive spejlet og blive set, og til vores glæde så vi, at det ikke kun er unge som kan lære af ældre. En deltager udtrykte, at hun følte større kvinde-til-kvinde slægtskab efter at havde været med. Det synes vi er både vigtigt, men også meget smukt, og vi tror på at der er behov for det på tværs af alder og ift. hvor man er i livet.

Ligesom sidst, bruger vi de i forvejen udvalgte bøger som afsæt for terapeutiske samtaler inden for kvindeliv, hvor vi reflekterer over emner som køn, krop, feminisme, sorg, kærlighed, fællesskaber, at miste og finde sig selv. Vi erfarede sidst, at der dukkede flere emner op undervejs, som var vigtige for deltagerne. På samme måde som sidst, omfavner vi også dem.

Derudover, har vi denne gang fundet et endnu hyggeligere lokale, hvor vi kan føle os hjemme og slappe af i rolige omgivelser.

Praktisk

Salonerne varer 2,5 time pr. gang fra kl. 18.00-20.30 i hyggelige og rolige omgivelser i Den Grønne Dal (Godthåbsvej 182). Det ligger på grænsen mellem Frederiksberg, Nordvest og Vanløse. Grøndal st. og bus 2A ligger lige ved siden af.

Vi sørger for te, kaffe og en lille snack. Gruppen mødes i alt 8 gange, hvoraf der vil være en introgang og en gang til afrunding. Før hver salon vil en udvalgt bog introduceres, som deltagerne låner af os og læser hjemme. Den lukkede gruppe vil bestå af 7 kvinder samt psykolog Elena og litterat Cecilie. Vi ønsker at sammensætte en dynamisk og harmonisk gruppe af kvinder, på tværs af alder og baggrunde.

Tilmelding foregår derfor ved, at du skriver en kort mail om dig selv og hvorfor du ønsker at være med til kontakt@litteraturhuset.dk. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage til dig ift. om du er kommet med i gruppen.

Prisen for de 8 saloner er 2400,- (2000,- for studerende og ledige).
Ved forespørgsel er det muligt at betale i rater.

Datoerne for litterære terapisaloner – kvindeliv vol. 2:

torsdag d. 13. september
søndag d. 23. september
fredag d. 5. oktober
tirsdag d. 16. oktober
torsdag d. 25. oktober
torsdag 8. november
søndag d. 18. november
fredag d. 23. november

Tilmeldingsfristen er 1. september og den er bindende – men skynd dig at skrive til os, for vi sammensætter gruppen undervejs.

De litterære terapisaloner – kvindeliv er for kvinder, der kan arbejde ansvarsfuldt med sig selv i en gruppe. Hvis dit behov er 100% terapi, så anbefaler vi, at du opsøger det. Jeg udbyder individuel terapi via elenaleah.dk

Et kæmpe tak til vores sponsorer. (Hvis du kunne tænke dig at sponsere de litterære terapisaloner med noget, er du velkommen til at kontakte os på Kontakt@litteraturhuset.dk)


2 tanker om “ÅBENT FOR TILMELDING: Litterære terapisaloner – kvindeliv vol. 2”

  1. Pingback: Læseanbefalinger fra læseåret 2020 - Litteraturhuset

  2. Pingback: Podcastafsnit: Læs dig lykkeligere. Om skønlitteratur og Litterære Terapisaloner - Litteraturhuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.