Silent Reading Party, 3. november


politiken

Kender i det, når man går anspændt i en kold og menneskeforladt havneby, bag den søde og tapre Marie-Laure, som skal hente et hemmeligt brød i smug for nazisterne.. og pludselig.. pludselig råber ens kæreste aggressivt ”NOOB!!”, fordi han endnu engang har tabt en kamp i StarCraft? Eller hvor man med trillende tårer ad kinderne og hjertet i halsen får besked fra sin mor om at tage opvasken øjeblikkeligt, og det eneste man kan fremstamme er ”.. jamen.. Dumbledore.. Det kan ikke passe?!”.

De fleste læsere kender følelsen af at blive revet ud af bøgernes univers, tilbage til triviel virkelighed. Lidt for hurtigt. Lidt for brutalt. Om det er i det offentlige rum eller hjemme hos én selv, kan der altid komme forstyrrelser, som minder én om det man oftest tager en pause fra.

Gad vide hvad der ville ske, hvis man i 2 timer fik helt uforstyrret fred til at læse en god bog? Gad vide om det overhovedet kan lade sig gøre. Om man ville komme endnu dybere ind i den fantastiske fortælling? Og gad vide om det overhovedet kan lykkes, også imens der sidder en masse mennesker omkring én, og man ud af ruderne har frit udsyn til Københavns travle aftentrafik.

Politikens Boghal har lavet et interessant arrangement, hvor man kan komme og få afprøvet netop disse spørgsmål. Silent Reading Party foregår Torsdag d. 3 november kl. 19.00-21.00 på adressen Rådhuspladsen 37, 1785 København. Man kan vælge at medbringe sin egen bog, eller låne én af deres. Der vil kun blive serveret alkohol, men det giver også god mening. Det er jo også en fest… en læsefest… Schhh!

Ses vi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.