Podcastafsnit: Læs dig lykkeligere. Om skønlitteratur og Litterære Terapisaloner

Vi er i luften! Hurra, juhu og hep hep! Vores podcastafsnit er oppe!

Hør podcastafsnittet her:

Afsnittet ligger også på Apple Podcasts.


Med en negativ coronatest i den ene hånd, og en bunke bøger i den anden, dragede jeg forleden til Rømersgade i indre København, hvor Cecilie og jeg skulle mødes med Cleoh Dharma Søndergaard. Kvinden bag den fine podcast “INDSIGT med Cleoh”. Her fortæller Cleoh og hendes gæster om forskellige psykologiske emner. Men lige den dag, var det Cecilies og min tur til at sidde i de behagelige stole med en mikrofon i ansigtet. Nu er afsnittet, klippet og finpudset, og klar til at komme ud i jeres stuer.

“Læs dig lykkeligere. Om skønlitteratur og Litterære Terapisaloner” er et podcastafsnit, hvor man kommer med bag kulissen. Cecilie og jeg fortæller, hvad man får ud af at læse skønlitteratur – både ud fra egne oplevelser og forskning – og så deler vi vores hjertebarn med jer. Vi fortæller hvordan vi startede Litterære Terapisaloner, hvordan det er gået undervejs og hvad deltagerne oplever at få ud af det. Vi er så stolte over Litterære Terapisaloner, og hvad det giver til vores deltagere, så det er med ydmyg stolthed, at vi nu får lov at dele den oplevelse med jer. Undervejs deler vi boganbefalinger, og fortæller hvad vi mener lige præcis de bøger kan.

Det er et personligt og hyggeligt indlæg. Og da det er første gang at Cecilie og jeg får denne form for taletid, betyder det naturligvis ekstra meget. Vi håber på, at få lov til at snakke meget mere om de her emner i fremtiden.

Gratis adgang til bøger & tilmelding til Litterære Terapisaloner

Vi håber, at I synes om afsnittet og bliver inspireret til at læse endnu mere. I den forbindelse, har vi en kode til jer, så i gratis kan høre lydbøger hos Mofibo i 45 dage. Brug rabatkoden Cleoh. Rabatkoden gælder frem til d. 15. februar 2021. Og så kan vi slet ikke få armene ned over, at vi i år kører hele 3 hold Litterære Terapisaloner – se mere her om salonerne, og hvordan du tilmelder dig.

Tak til Cleoh for at vi måtte gæste hendes podcast.

Litteraturhuset - bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.