Nytår 2016-2017


2016 har på mange måder været et begivenhedsrigt år. Det er i år, at Litteraturhuset sprang stolt og glad ud af skabet, efter flere år i mørket. Springet har resulteret i daglige besøg, trofaste følgere, spændende kontakter og meget heppen på litterære terapisaloner. Det har været overvældende med al den interesse, og understreger blot endnu engang konceptets eksistensberettigelse.

Jeg spår 2017 til at blive endnu vildere, for det skal være året, hvor de litterære terapisaloner åbner op for deltagere. Og jeg glæder mig rigtig meget! Skriv endelig, hvis du er interesseret i at deltage som litterat eller salondeltager.

Herudover er der nogle spændende litterære arrangementer i sigte og naturligvis en masse boganmeldelser. Allerede nu kan jeg løftet sløret for, at jeg i 2017 vil jeg boganmelde Glasklokken af Sylvia Plath, Et spor af Safran af Rosanne Ley (anmeldereksemplar) og fagbogen Kunsten at være alene af Peter Elsass. Det er naturligvis kun et udpluk af den lange liste af interessante bøger, men måske der allerede kan anes en rød tråd. Den første litterære terapisalon skal nemlig have kvindens stemme, alenehed og fællesskabet i fokus.

Jeg glæder mig til 2017.

Tak fordi I følger med og rigtig godt nytår!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.