Mood Book Lamp giveaway


For noget tid siden var jeg så heldig at få foræret en Mood Book Lamp af CoolStuff.dk. Og jeg må indrømme – jeg er stor fan. (Læs nederst i indlægget om, hvordan du kan vinde en).

Bogens omslag er af solidt mørkt træ og bogryggen er udskåret på en måde, som gør bogen fleksibel og tillader en åbning på hele 360 grader. Når man åbner bogen lyser papirsiderne op. Man kan vælge mellem rødt, blåt, grønt og hvidt lys, eller regnbuefarve. Hvis man vælger sidstnævnte, skifter Mood Book lampen selv farve løbende og viser endnu flere nuancer end de førstnævnte 4. Man skifter farve ved at lukke bogen, hvor der lyder et lille diskret klik, og så åbne den igen. Den har ingen ledning og kan oplades vha. en mikro-USB opladerkabel, som følger med.

Ideen er genial, og selvom dét i sig selv ville være nok for mig, så er bogen bare virkelig gennemført. Den er solid, føles lækker, og er også flot at have liggende, mens den er lukket i. Papiret har en flot struktur og er det særlige DuPont papir, som er vandafvisende og tykkere end almindeligt papir. Jeg er meget begejstret for min Mood Book Lamp! Jeg har den ofte tændt, særligt om aftenen, hvor den virkelig kommer til sin ret. Det blå lys føles køligt og afslappende, så det vælger jeg ofte ved sengetid. Ellers skifter jeg mellem farverne, for at få noget variation og forskellige indtryk. Ud over at være dekorativ, så kan den altså også bruges til at sætte en stemning i et rum.

Inde på Coolstuff’s egen beskrivelse af Mood Book lampen, kan i se flere billeder og detaljer.

I samarbejde med Coolstuff.dk har jeg fået lov til at forære én væk! Man kan deltage på to måder:

 1. Via instagram, hvor man skal følge @Litteraturhusetdk og @Coolstuffgadgets. Husk at kommentere inde på Litteraturhusets instagrambillede af en Mood Book, at du deltager.
 2. Hvis man ikke har Instagram, eller bare vil have to lod i konkurrencen, er det muligt at deltage her på siden. Det gør man ved at skrive under dette indlæg, hvor man vil stille sin Mood Book.

Jeg trækker en vinder søndag d. 2 april og annoncerer vinderen her på siden samt på Instagram. Mange tak for samarbejdet til Coolstuff.dk!

26 tanker om “Mood Book Lamp giveaway”

 1. Wow! Sikke en fed lampe. Skal pynte i vinduet i stuen, så jeg kan nyde den både fra lænestolen og sofaen

 2. Åh, Den skal stå på skift på borde og hylder og skabe dejlig stemning – men hånden på hjertet starter den nok hos min 17 årige datter der elsker at gøre sit værelse til hyggelig læse-hule til sit daglige læse-fix.

 3. Hvis jeg var så heldig at vinde denne fantastiske bog-lampe ❤️ Ville den blive flyttet rundt, alt efter hvor i rummet jeg befinder mig (øverst på reolen, skrivebord eller stuebord). Men det ville nok primært komme til at stå på stuebordet, så jeg kan nyde dens lys hver gang jeg sætter mig ned og læser ❤️

  Jeg har også smidt en kommentar på Instagram

 4. Den ville faktisk blive flyttet! Som udgangspunkt ville den stå i vindueskarmen så både jeg kan nyde den og folk der går forbi på gaden – MEN hver gang vi optager bogpodcast ville jeg slæbe den med til studiet for at skabe en stemning der passer til det litterære emne! Så fedt den er uden ledning <3

  1. Tak! (: Er også selv ret begejstret for at få lov til at forære én væk. Vindueskarmen er et perfekt sted. Det er dog det eneste sted jeg ikke stiller den – kom i tanke om, at jeg faktisk ingen vindueskarme har, hvor jeg bor 😮

 5. Jeg har i lang tid ønsket mig den lampe efter jeg første gang så den i Bruxelles 🙂
  Den skal stå på mit læsebord, placeret lige ved siden af lænestolen og bogreolen.

 6. Sikke en fantastisk giveaway! Yaay! Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg sætte min Mood Book Lamp, ja alle steder! På natbordet, på bogreolen, i spisestuen, på kontoret, i stuen 🙂 Den kan helt sikkert lyse op og bringe bogglæde.

 7. Helt ærligt, så ved jeg det ikke. Vi er ved at flytte rundt og skaffe nye møbler (wow, det lyder shady! Haha). Men mon ikke vi finder et lille bord til et læsehjørne, hvorpå den kan stå? 🙂

 8. Den vil jeg gerne vinde! 🙂 hvor den skal stå afhænger lidt af, om min kat synes den er spændende. Hvis den er det, så skal den stå uden for hans pote-radius 🙂

  1. Haha, det er nok meget fornuftigt at have in mente, ja. Kan snildt forestille mig, at Pelle ville finde den pote-værdig (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.