Vinderen af en Mood Book Lamp

Forleden skrev jeg om Coolstuff.dk’s Mood Book Lamp, som jeg også fik lov til at lave en giveaway omkring. Det var der en del af jer, som virkede begejstrede for. 76 personer deltog her på hjemmesiden og på Instagram. Det var hyggeligt at læse alle jeres forslag om, hvor I ville stille en Mood Book Lamp, blev I den heldige vinder.

Jeg tænkte over, hvordan jeg mon skulle trække en vinder denne gang. Jeg endte med at nedskrive alle deltagere, nummereret, og bad derefter min veninde, Anna, om at skrive et tilfældigt tal.

 

Den heldige vinder blev: Mette Charlotte Bulow.

Stort tillykke – Jeg kontakter dig snarest, så vi kan få koordineret afsendelse.

Endnu engang stort tak til Coolstuff.dk for samarbejdet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.