Litteraturanmelder søges

Medarrangør på bogbloggerarrangement


Som nogen af jer allerede ved, så har Louise fra TheSecretLifeOfABookCollector og jeg stukket hovederne sammen og er i gang med arrangere et bogbloggerarrangement. Det kommer højst sandsynligt til at foregå til sommer i København. Efter selv at have været til et af slagsen og hørt om flere, har vi dannet os et indtryk af, hvad vi synes er godt og hvad der kunne gøres endnu bedre.

Dét vi forestiller os er fire timers hygge, hvor omkring 40 bogbloggere kan mingle og få nogle interessante litterære input. Bogblogging er et relativt nyt fænomen og vi er en niche i hele den store bloggerverden. På trods af det, så vokser det så småt, og der kommer løbende nye bogelskere til. Det er efterhånden ikke kun os selv som ser potentialer og fremtid i denne måde at formidle kærlighed til bøger på. Af disse årsager, er det helt oplagt at komme hinanden ved og holde bogbloggerarrangementer. Vi har forskellige overvejelser omkring, hvordan vi kan understøtte denne proces bedst muligt. Men det må I vente at se, til selve dagen 🙂

Vi er i gang med at skrive med forskellige forlag, i ønsket om få nogle spændende forfattere, redaktører eller andet lignende på programmet. På nuværende tidspunkt er det overordnede emne for arrangementet kvindeliv, og vi har allerede fået en redaktør på programmet, som kommer til at fortælle om, hvordan kvindelige forfattere vinder frem. Det bliver så spændende!

Vi vil selvfølgelig skrive meget mere om arrangementet, når vi nærmer os det. Lige nu bruger vi dog vores tid på at finde lokation (og være på Bali), være i dialog med diverse forlag og finde passende sponsorater, bla. til goodiebagsene.

Hvis man har nogle forslag, vil sponsere noget til dagen eller synes det kunne være interessant at holde et oplæg inden for emnet kvindeliv, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på: Elena-Leah@hotmail.com og lbachj@msn.com.

 

 

9 tanker om “Medarrangør på bogbloggerarrangement”

 1. Pingback: Der planlægges bogbloggerevent til sommer! – The Secret Life of a Book Collector

 2. Det er så fedt at i tager initiativet til at starte jeres eget event. Held og lykke med det hele. Jeg vil rigtig gerne med til jeres event, og glæder mig til at læse mere om det på din blog. Super fedt 🙂

  1. Hej Camilla
   Tak! Vi glæder os selv meget til arrangementet. Det bliver super hyggeligt og spændende 🙂 Håber jeg får mulighed for at møde dig.

   Jeg har forresten prøvet at finde din bogblog på instagram, men du har måske ikke en profil derinde?

   / Elena // Litteraturhuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.