Litteraturhusets visuelle udtryk og logo

Den faste læser har nok bemærket, at der er sket et par ændringer i hjemmesidens visuelle udtryk. I forbindelse med BogForum, hvor man skal have et visitkort for at komme ind som presse, tænkte jeg, at det var en god anledning til at få skærpet det visuelle udtryk og få lavet et logo. Noget som er simpelt og genkendeligt. Noget som er unikt og mit helt eget. Og noget som akkompagnerer den atmosfære jeg i forvejen har skabt. Jeg havde nogle ideer om et boghus med en åben bog som tag. Lette strøg. Behagelige og varme farver samt akvarel. Derefter gik jeg på jagt efter en dygtig grafiker.

Valget faldt på Julie fra Frkfingernem, som heldigvis takkede ja til et samarbejde. Jeg valgte Julie fordi hun er en ung og kreativ sjæl. Mit indtryk er, at hun er super dygtig, men samtidig klar på at lege og prøve ting af. I stedet for at lave et bestillingsarbejde hos en etableret virksomhed, synes jeg det kunne være fedt at samarbejde med en dugfrisk og ung person. Årsagen var at jeg gerne ville være med ind over hele processen, skabe det hele fra bunden (dvs. ingen skabeloner eller billeder fundet på internettet) og samtidig opnå en gensidig læringsproces.

Julie levede 100% op til mine forventninger og var fantastisk at samarbejde med. At fortælle mine ideer til Julie og se hende gradvist virkeliggøre dem på papiret har været en magisk proces.  Jeg er meget tilfreds med det vi har opnået sammen. Der er lagt energi og tanker i hvert eneste strøg og millimeter af det færdige resultat, og det tog os da også omkring 2 måneder før vi var helt færdige – men det er til gengæld blevet helt perfekt. Tak Julie!

Nu er jeg helt klar til BogForum i weekenden!

Hvad synes I? Kan I lide det?

Følg med i Julies kreative udskejelser og fine DIY’s på Frkfingernem.wordpress.com og på www.instagram.com/frkfingernem/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.