Litteraturhuset på Bali


Jeg tager til Bali! Når dette indlæg bliver udgivet, sidder jeg faktisk i flyet med det største smil på læberne og de mest hyperaktive sommerfugle i maven. Jeg skal være på Bali de kommende 2 ugers tid, hvor jeg sammen med en veninde skal dyrke yoga, gå på farverige markeder, se flotte templer og drikke drinks. Det bliver så godt! Jeg har selvfølgelig skønlitteratur med mig, som jeg ser meget frem til at læse på de lange flyture. Gyldendal har været så søde at forære mig I Love Dick af Chris Kraus samt Stormskader af Katrine Grünfeld. Dem kan i selvfølgelig forvente en boganmeldelse af, når jeg kommer tilbage igen.

Det er med blandede følelser, når jeg forestiller mig selv sidde med hovedet begravet i I Love Dick, i et land hvor folk er traditionelle og feminismen ikke har liv på samme måde. Bogens forside har stærke farver og titlen står med store blokbogstaver. “I LOVE DICK”. Jeg kan ikke beslutte mig for, om det gør det bedre eller værre, at jeg ikke har min kæreste ved min side imens, men i stedet min smukke og meget lyshårede veninde. På den anden side ville jeg ønske, at jeg slet ikke skænkede det en tanke… det skal nok blive interessant.

Jeg regner med at kigge ind på Instagram undervejs, og under alle omstændigheder kommer der forudlavede indlæg her på siden.

Rigtig god påske derude – husk at passe på jer selv og hinanden.

1 tanke om “Litteraturhuset på Bali”

  1. Pingback: BOGANMELDELSE: "Stormskader" (2015) af Katrine Grünfeld. ANMELDEREKSEMPLAR - Litteraturhuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.