Forberedelser til Dewey’s 24 timers readathon d. 22 oktober 2016


Deweys

D. 22 oktober 2016 sættes Dewey’s 24 timers readathon i gang, hvor folk verden over læser alt det de kan, 24 timer i træk. Under læsningen kan man vælge at poste om det på de sociale medier, bruge #readathon, heppe på hinanden og deltage i konkurrencer. Så selv når man sidder svøbt ind i tæpper, har drukket nattens 5. kop the og bogstaverne begynder at forsvinde vuggende under et hudfarvet slør, så ved man, at en masse andre derude læser og hepper på én. Det vil jeg gerne være med til!

Det bliver min første officielle readathon, hvorfor det er med sommerfugle i maven, at jeg i dag tilmeldte mig. Jeg er også så småt begyndt at overveje hvilke bøger der skal have æren i at deltage i min readathon. Èn af dem bliver “Natbog” af Anne Nielsen (2016), som er en bog jeg vandt hos Byens Bogcafé.

Natbog

Titlen synes passende til de se senere timer, og så anbefaler Dewey’s, at man også har letlæselige og korte bøger med. På den måde er man sikker på at kunne færdiggøre nogle bøger, og derved få succesoplevelser undervejs. Derudover skal der en masse god the til og nok også et stearinlys eller to – husk så vidt muligt at bruge soyalys. Det vil ens hovede sætte pris på.

På selve dagen kommer jeg løbende til at skrive om min oplevelse her på siden, og måske jeg laver en lille konkurrence eller to.

1 tanke om “Forberedelser til Dewey’s 24 timers readathon d. 22 oktober 2016”

  1. Pingback: 4 litterære arrangementer i efteråret, som Litteraturhuset anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.