24 timers læsning


  • God start på morgenen med et langt bad  ✓
  • Ny the og chai latte  ✓
  • Snack og frugter  ✓
  • Forberedt aftensmad  ✓
  • Opladet mobilen  ✓

I dag er dagen, hvor jeg for første gang skal være en del af Dewey’s Readathon. Om præcis 25 minutter begynder læse-maratonen, hvor folk fra hele verden helliger døgnet til det skrevne univers, og deler sin oplevelse online med hinanden. På hjemmesiden skulle der eftersigende løbende være konkurrencer og læseudfordringer, som samler og motiverer læserne. Jeg kommer til at deltage via instagram, hvor jeg løbende vil oploade billeder og heppe på andre deltagere. Jeg er så klar til denne begivenhed og har i ugevis gået rundt og overvejet hvilke bøger, der skulle dele denne dag med mig. Heldigvis har jeg gennem årene fået skabt et mindre hjemmebibliotek, så jeg har ikke skulle gå langt for at finde nye universer at fordybe mig i. På den anden side, ved jeg heller ikke helt hvad jeg går ind til og præcis hvor meget jeg egentligt kan nå at læse. På nuværende tidspunkt er det denne bunke, som står og venter tavst, med en kapacitet på hele 1199 sider:

bogstak

“Natbog” (2016) af Anne Nielsen

“Noget om Vitus” (2015) af Sigurd Hartkorn Plaetner

“Det litterære apotek” (2016) af Nina George

“Harry Potter And the Cursed Child” (2016) af J.K. Rowling, John Tiffany & Jack Thorne

Om det ender med at blive disse bøger, vil jeg endnu ikke låse mig fast på. Jeg kan godt lide at tage den bog ned fra hylden, som i øjeblikket taler til mig.. og dette øjeblik er flygtigt og foranderligt.

God læselyst og vi ses i cyberspace

3 tanker om “24 timers læsning”

  1. Pingback: Deweys Readathon oktober 2017 - Litteraturhuset

  2. Pingback: Litteraturhuset anbefaler 4 spændende arrangementer i efteråret

  3. Jag ber om ursäkt för min stackars svenska (jag använder en översättare) men jag ville vara säker på att önska er ett Gott Läs-A-Thon! Må dina böcker alltid vara bra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.